Seher Vuslat Aytemiz İlkokulu
Altıova Mahallesi Atatürk Bulvarı No70 Hacılar Kasabası/KIRIKKALE

VİZYON

Geleceği okuyan ve geleceği bugünden tasarlayan bireylerin yetiştiği bir okul olmak.

MİSYON

Okulumuz iyi bir eğitim ortamı içerisinde,toplumun milli ve manevi duygularını benimseyen;çevreye duyarlı,iyi iletişim kurabilen,sorumluluk duygusu gelişmiş,öğrenmeyi öğrenen,çalışkan,katılımcı,girişken sorumluluk duygusuna sahip bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2014 yılı itibariyle Öğretmen ve Öğretncilerimiz İyi Şartlarda Bir Okul Binasına Kavuşmuştur. Sürekli devamsız öğrencimiz yoktur.Öğrenci Devamsızlık durumu kabul edilebilir düzeydedir. Mezun Öğrencilerimizin tamamı bir üst öğrenimine devam etmektedir. Her Türlü Sosyal Etkinliklerde İl düzeyinde Okulumuz Öğretmen ve Öğrencilerimzle Temsil Edilmektedir. Okul Çalışanları Arasında İşbirliği,Uyum ve Paylaşım İyi Seviyededir. Velilerimizin Okulla Alakası ve Katkısı ve İşbirliği Düzeyi Olumlu Seviyededir.

NORMAL

DOĞAL GAZ KALORİFER